УЛИЧНА СВЕТИЛКА ЛУНА

Високо квалитетна светилка базирана на најновата ЛЕД ТЕХНОЛОГИЈА
Овозможува одличен светлосен перфоманс и највисок степен на енергетска ефикасност
Користи високо квалитетна технологија од страна на светскиот познат бренд OSRAM
Обезбедува заштеда на електрична енергија до 80% во споредба со традиционалната светилка .
ПОГОДНА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ УЛИЦИ, ПАРКИНЗИ, ПАРКОВИ, ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ И ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПОГОНИ