ЛЕД Рефлектор HYDRA

Висококвалитетен рефлектор базиран на најновата ЛЕД технологија која овозможува одличен светлосен перформанс и највисок степен на енергетска ефикасност.

HYDRA користи високвалитетна технологија од страна на светски познатиот бренд OSRAM OS и обезбедува заштеда на електрична енергија до 70% во споредба со традиционална светилка. Погоден за осветлување на: паркови, паркинзи, бензински пумпи, споменици, фасади, спортски објекти, верски објекти, индустриски објекти, фабрики.